Press "Enter" to skip to content

Derfor skal du rejse til Barcelona med familien

Der findes nærmest ikke det, som Barcelona ikke kan byde på. Det er den perfekte destination at tage til med familien, hvis man ønsker en uforglemmelig ferie. Dette skyldes, at byen båden har bjerg, strand, unik kultur og et aktivt natteliv. Når man kommer dertil som familie, vil man altså have mulighed for at skræddersy sin ferie til præcis det, man er ude efter. Nedenstående vil vi gennemgå nogle af de mange forskellige seværdigheder, som det helt bestemt er værd at besøge med familien.

Forinden man tager afsted, er det en god idé at finde et sted at bo. Her kan man selv vælge, hvad man er mest til alt afhængigt af, hvor tæt på centrum man vil bo. Om ikke andet er hersker der ingen tvivl om, at man sagtens vil kunne finde et hotel i Barcelona her, som vil falde i den rette smag.

 

Spadseretur rundt i Park Güell

 

Park Güel ligger i centrum af Barcelona og er et perfekt sted at tage familien hen, hvis man ønsker at opleve fascinerende arkitektur. Parken er anlagt af artiketen Antonio Gaudi og var egentlig lavet for at Barcelonas overklasse kunne have et sted at bo, som var mere overdådigt end, hvad resten af byen var. I dag er den dog offentlig og er blevet den mest besøgte seværdighed i byen.

Parken har en fantastisk placering højt oppe, hvilket gør udsigten over resten af byen helt fantastisk. Derfor kan man roligt tage kameraet med op og slå sig løs. Dette gør ydermere, at det vil være en oplevelse, som børnene i familien vil finde interessant på trods af alder. Eftersom det kræver en lidt længere gåtur at få set det hele, kan man, hvis man har helt små børn med, medbringe en bæresele.

 

Tag på picnic i Parc de la Ciutadella

 

Ciutadella parken er det helt perfekte sted at slå sig ned efter lange gåture i byens gader, da den både har et stort græsareal, en hyggelig sø og et enormt springvand. Her kan med fordel medbringe noget mad og lidt drikkevare og bare slappe af. Denne park er også godt egnet til mindre børn, da de her vil have frihed til at løbe rundt og lege frit med hinanden.

De lokale katalanere befinder sig også i høj grad her, hvilket netop skyldes, at det er et godt pusterum fra livligheden i resten af Barcelona.

 

Oplev byen på to hjul

 

Fordi Barcelona er en stor by, hvor der er mange forskellige ting at se, kan man med fordel leje en cykel og på denne måde få nået at opleve større dele af byen. Dette er ydermere en optimal måde at opleve byen på, eftersom det ikke er helt så belastende som at gøre det på fods. I hvert fald ikke, hvis man gør det i et stille og roligt tempo, hvilket man jo selv kan styre.

Lejer man sin cykel på et turistkontor, vil man også have muligheden for at få en guidet tur rundt i byen på cykel. På denne måde vil man kunne være forsikret om, at man har fået de vigtigste seværdigheder med.

 

Tøv derfor ikke med at bestille billetterne til Barcelona, da det virkelig er en by, som man ikke vil fortryde at have taget til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *