Press "Enter" to skip to content

En lidt lettere hverdag i køkkenet

Vi kender det alle sammen. Tiden flyver afsted, børnene afleveres, hentes og fritidsaktiviteterne prikker dig på skulderen. Men hvad med aftensmaden? Ville du også ønske, du bare 2-3 dage i ugen ikke skulle tage stilling til aftensmaden – så prøv måltidskasser.

Fordelene ved måltidskasser

  • Slip for stress og besvær ved indkøb
  • Lad andre komme på den lækre aftensmad
  • Få varieret mad
  • Vælg mellem flere slags; Vegetar, børnevenlig, økologisk, m.fl.
  • Vælg selv hvor mange dage i ugen, du ønsker at få leveret
  • Få inspiration til dine egne retter

Hvilke skal jeg vælge?

Der findes flere og flere leverandører af måltidskasser, og de har alle forskellige temaer at vælge imellem. Om du er til vegetarretter, økologi, børnevenlige retter eller noget helt fjerde, så kan du hos de fleste leverandører få opfyldt dine ønsker. Læs op på de forskellige leverandører og se, om de leverer til dig. Undersøg dernæst, om de imødekommer dine behov om indhold og antal leveringer i ugen.

Hvordan kommer jeg i gang?

https://måltidskasse.com/ er der en liste over leverandører af måltidskasser, som du kan læse mere om. Nogle steder har de velkomsttilbud, hvor du som ny kunde kan få rabat på din første bestilling og levering. På den måde kan du prøve dig frem med leverandører, inden du lægger dig fast på en bestemt.

Tips til din første måltidskasse

Tøv ikke med at kontakte leverandøren for spørgsmål. På den måde er du afklaret, inden din første levering og kan nyde madlavningen i ro og mag. Planlæg hvilke dage, du vil lave mad fra måltidskasserne, så du kan involvere din partner eller børn i madlavningen. Gør det til en oplevelse, at I skal lave en ny ret sammen og følge opskriften. Der er altid lidt af lave med at snitte og stege, og opgaverne kan deles ud på hvert familiemedlem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *