Press "Enter" to skip to content

Oplev Afrika sammen med familien

Det, at kunne opleve Afrika og en safaritur, er i sig selv en helt enestående og uforglemmelig oplevelse. Det vil dem, som har været der helt sikkert sige. Hvad så hvis, der kommer det ekstra lag på, at du kan gøre det med familie eller måske venner – eller en kombination af dem? Da kan du dele minderne med dem, du holder af, og så har du altid nogle til at ”genopleve” det med, som var der selv. Endnu bedre. Det kan faktisk lade sig gøre med grupperejser til Afrika.

Få en grupperejse hvor alt er planlagt

Måske kunne en af dine bekymringer være, om du nu kan enes med din mor i 14 dage i Afrika, hvor du ikke bare kan flygte hen til en veninde eller hjem til dig selv. Men det er der i høj grad taget højde for. I kan få turen tilrettelagt hjemmefra med alt i forhold til logistik, steder I skal til og få en dansk rejseleder. Rejselederen vil stå for det hele, så I blot kan læne jer tilbage og nyde turen og hinandens selskab – uden skænderier om, hvor I nu skal hen.

Steder, I kan opleve i Afrika, er:

  • Kenya, hvor der er mulighed for at se vilde dyr, snorkle og komme på stranden.
  • Har du altid drømt om at bestige det, så kan du få muligheden nu. Hvis ingen fra din familie vil med, kan du få en rejseleder med dig som støtte. Du kan også få et træningsprogram inden, så du er klar til den hårde tur om af bjerget
  • Kom til Ghana, Togo, Senegal eller andre lande. Her kan du opleve farverige kulturer, dans og fest og afrikanske traditioner med de lokale.

Rejs i grupper med mennesker du ikke kender

Hvis din familie ikke er så begejstret for at rejse til Afrika, så kan du også tage alene afsted med en gruppe mennesker, du ikke kender på forhånd. Eller du kan tage en ven/veninde med på grupperejse. På den måde kan du få nye venskaber for livet. Der vil være en rejseleder, som sørger for, at der er god stemning og fede oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *