Press "Enter" to skip to content

Tips til rejsen til Spanien

Er du træt af blæsten, regnen og kulden i Danmark, så drømmer du dig nok langt væk til sydens solskin og varme. Hvis du er i gang med at planlægge sommeferien, så overvejer du måske en tur til Spanien. Spanien er nemlig en af danskerne yndlingsteder at tilbringe ferien. Landet er en sikker vinder, hvis du vil dyrke solen og stranden og samtidig nyde kogekunst af højeste kvalitet. Det er dog altid vigtigt at være på forkant med nogle af de udfordringer, der kan opstå undervejs. På denne måde sikrer du dig, at du får den bedste ferie.

 

3 gode råd, når du færdes i Spanien

Én af de udfordringer, du sansynligvis kommer til at møde er siestaen. Som du måske ved, så er siestaen stadig et udbredt fænomen overalt i Spanien. Dette betyder, at de fleste butikker lukker mellem cirka 14 og 17. Derfor skal du sørge for at planlægge dine butiksbesøg udenfor dette tidsrum. Dog er storbyer som Barcelona og Madrid begyndt at nedlægge siestaen for at imødekomme turister. Men det er stadig en god idé at have siestaen i baghovedet, når du planlægger.
En anden ting, du skal holde in mente, er vandet i hanerne. Vandet kan i teorien godt drikkes, men det har en anden smag på grund af det høje kalkindhold og kan måske have konsekvenser for sarte maver. Det kan sagtens bruges til at børste tænder i, men for at være på den sikre side,så er det bedst at købe dit drikkevand i supermarkedet.
Det sidste du skal huske er, at der også kan være lommetyve. Ligesom i andre europæiske storbyer, så skal du være på vagt i store menneskemængder. Lav et kopi af dit pas for en sikkerheds skyld og hav ikke store summer af penge på dig.

En af danskernes favoritdestinationer

Et populært feriemål er Spaniens solrige ø, Mallorca. Grunden til, at Mallorca alle dage vil være en favorit er, at øen har noget til enhver smag. Her finder du nemlig familievenlige strande og hoteller, smuk natur med høje bjerge og lækker mad i de hyggeligste byer. På Mallorca kan du også opleve masser af kulturskatte. For eksempel kan du besøge klostre fra middelalderen, besøge oliven- og appelsinfarme og opleve de famøse, underjordiske drypstenshuler. Hvis du trænger til lidt sommer og sol, kan du læse mere her om Mallorca rejser med Suntours.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *