Press "Enter" to skip to content

Tag på rejse i morgenbrødet

Savner du den friske luft fra Skagen, de tappende flamingosko fra Spanien, den portugisiske duft af friskfanget fisk, eller de franske fortovscaféer? Disse ting kan du ikke få i Danmark, på nær lige det med Skagen. Men hvis du går og savner dine ferier syd på, hvorfor så ikke lade Seestbageri.dk genoplive dem herhjemme?

Drøm dig tilbage til Spanien med et spansk rundstykke

Intet er bedre end den spanske sommer. Varmen, stranden og de flotte solnedgange er vidunderlige, og fantastiske at se på. Drømmen om en god helado eller en lækker og cremet paella kan fremkalde savlen. Alt dette kan du nok ikke helt få på samme måde, men det skal ikke stoppe dig fra at mæske dig i et lækkert spansk rundstykke. 

Få de gule Skagenshuse med hjem i stuen

Ferie i Skagen byder på mange gode ting. De søde gule huse rundt i byen, en lækker duft af stegt, røget og rå fisk, og et godt glas rosévin på Ruths Hotel – what´s not to like? Du kan stadig få stillet lidt af dit savn til Skagen ved at mæske dig i et godt skagensstykke. En lækker bolle med birkes på toppen er bare lige sagen, når du går og savner Skagen. 

Hør de portugisiske bølgers brusen helt ind i stuen

Hvis du savner den ferie i Portugal i 2010, hvor du lå på en lækker sandstrand til langt ud på natten og lyttede til bølgernes brusen. Eller den gang hvor du fandt en helt fantastisk fiskerestaurant med lækker friskfanget fisk og skaldyr – måske løber din mund i vand allerede nu? Derfor skal du tage tilbage til Portugal i dine tanker, mens du spiser en lækker grov portugiser bolle – måske du kan smage Portugal igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *