Press "Enter" to skip to content

Sommerferien 2020 kan være i fare

Det kommer nok ikke som en overraskelse for mange, at corona virussen har ramt verden som et godstog, og har vendt op og ned på vores liv på mange måder. Der er samtidig ikke tvivl om, at det kommer til at have styr betydning for fremtiden, og ikke mindst de kommende mange måneder og sommeren med. Hvis du hører til en af dem, der skal på festival i år, er du nok nødt til at indstille dig på risikoen for at den kan blive aflyst. Især hvis det er en af festivaler der falder tidligt på sommeren. Det virker utopisk at tro, at man om et par måneder mener at det vil være en god ide at samle 10, 20, 30 eller 50.000 mennesker sammen.

Hvad med rejser?

En anden ting der også kan gå hen og komme alvorligt i fare er udenlandsrejser. Der vil i hvert fald nok være mange eksempelvis italienske campingpladser, der overvejer en ekstra gang om de vil åbne og i så fald, hvor mange der må være der af gangen. Store hoteller med fællesområder kan også blive ramt, alt efter hvordan dette udvikler sig, hvilket der endnu ikke er nogen der ved noget om.

Det kan derfor godt være, at mange kommer til at indstille sig på, at deres planer kan risikere at ryge i vasken og skal ændres. Det kan være en kærkommen mulighed til at holde ferie hjemme og nyde sin have, hvis man har sådan en. Investér allerede nu i noget som en trampoliner og lignende så der er underholdning til børnene, ellers kan det blive en meget lang sommer.

Hvis man ikke har en have, kan det være en god ide at kigge på mulighederne inden for landets grænser, og at tage i sommerhus i stedet for. Her er der knapt så mange mennesker samlet, og det er nemmere at leve op til de forholdsregler, man bør tage sig med at holde afstand osv.