Press "Enter" to skip to content

Tag på en køreferie, du aldrig vil glemme

Selvom det ikke er sommerferie længere, betyder det ikke, at du ikke kan tage på ferie. Det er faktisk et fantastisk tidspunkt at rejse på for tiden, og en køreferie har aldrig været mere oplagt. Ved at køre selv har du selv styringen over alt, der skal foregå. Få tips til at få den bedste ferie lige her.

Hvor vil du gerne hen?

Der kan være mange steder, du gerne vil rejse hen. Måske vil du gerne opleve noget vild natur i de norske fjelde eller i den flotte svenske natur. Det kan også være, du er frisk på en rundtur i det sydlige Europa, hvor temperaturerne stadig er lune, og hvor du kan få sol på kroppen.

Det kan også være, du elsker at køre bil og derfor vil ud at køre på de tyske motorveje, hvor speederen kan trykkes helt i bund uden at skulle bekymre sig om fartbøder eller den berygtede blitz fra fotovognene.

Mulighederne er mange, og når du kører i bil på ferie, har du også mulighed for at ændre mening undervejs, hvis du har lyst til noget andet, end du først havde planlagt. På en køreferie er det både realistisk at køre rundt i Europa, men du kan også køre gennem Østeuropa og til det vestlige Asien, hvis du virkelig er ude efter et eventyr og har masser af tid til at køre rundt.

Leasing øger din frihed

Hvis du ejer din egen bil, er det oplagt at køre i den på din forestående køreferie. På den måde kender du bilen ud og ind, og den er forhåbentlig rar for dig at køre i. Desværre kan en lang køreferie godt være med til at sænke værdien på din bil på grund af kørte kilometer, og den kan blive sværere at sælge i fremtiden.

Hvis du derimod leaser en bil, er det meget mere fleksibelt, og du er ikke bundet til noget med bilen. Du kan altså altid sige aftalen op og finde en anden bil inden for en kort varsel. Det andet gode ved at lease er, at du kan prøve forskellige biler af. Især hvis du elsker store motorer og lækre biler, har du mulighed for at køre i nogle lækre biler uden at skulle tage lån for at købe din egen.

Det er altså helt sikkert, at hvis du leaser en virkelig lækker bil, at du vil nyde din køreferie endnu mere og vil nyde at bruge meget tid på vejen. På Nellemannleasing.dk kan du se et stort udvalg af biler og aftaler.

Hav lækre snacks med til turen

En anden vigtig ting at huske på når du skal på køre- eller bilferie, er at huske en masse snacks. Der bliver brugt mange timer i bilen, og det skal også være hyggeligt. Der er intet bedre end at suse derudaf med god musik i højtaleren og lækre snacks, som lige giver oplevelsen prikken over i’et.

Det er forskelligt, hvad man kan lide at spise på farten. Nogle elsker bolsjer og har altid en poser liggende i handskerummet. Andre er mere til lakridser, chokolade eller vingummier, så det giver god mening at købe lidt til enhver smag, så hele bilen kan blive tilfredsstillet og få deres favoritsnack.

Der er heldigvis meget plads i bilen til at fylde den op med lækre drikkevarer og søde sager, så hyggen bliver sikret. Hos Netpris.dk kan du fylde lageret op inden afrejse og være sikker på at finde noget til både store og små, der sikrer den gode stemning i bilen.