Press "Enter" to skip to content

Tag en tur sydpå, når det danske vejr svigter

Vi kender det alle sammen. I år har man besluttet, at man vil holde ferien hjemme i Danmark. Man har besluttet sig for at holde ferie i uge 28, 29 og 30 – for så må det jo være godt vejr, ik? Den første mandag i din ferie kigger du ud ad vinduet. Det blæser, er gråt, og regnen siler ned.

Nu har der været et par varme somre i træk, og nogle mennesker har fortrudt, at de har brugt mange penge på en tur til udlandet, når temperaturen herhjemme også har sneget sig over 25 grader mange dage. Dette er dog ikke nogen garanti for, som du måske har oplevet. Men hvad gør man så, når ferien allerede er i gang, og man gerne vil flygte fra den danske ”sommer”?

Hvor bør du tage hen?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor du gerne vil hen. Du kan med fordel lige tjekke vejrudsigten på nogle forskellige destinationer, så du ikke ender med det samme vejr som herhjemme.

Med det sagt, så er der en ret høj solgaranti i de fleste lande i Sydeuropa i løbet af sommerferien. Du kan derfor roligt kigge på destinationer som Spanien, Tyrkiet, Frankrig, Italien og lignende.

Hvis du rejser med familien, bør I også kigge efter et land og især et hotel, som er børnevenligt. Hvis du har et par små børn, så vil det nok heller ikke være rart at tage til det sydligste Frankrig, hvis der er hedebølge og 45 grader hver dag.

Sådan finder du billige flybilletter

Når du har fundet den helt perfekte destination, så gælder det om at finde nogle billige flybilletter til hele familien.

Men siden, at du er ude i sidste øjeblik, så kan dette godt være lettere sagt end gjort. Undersøgelser har vist, at det i gennemsnit er billigst at booke en flyrejse 4-5 uger, før man skal rejse. Men hvis du skal afsted om én uge, så kan du faktisk også være heldig. Der kommer nemlig til tider nogle vildt billige afbudsrejser på tilbud. Disse kan du nyde godt af, hvis du pludseligt gerne vil flygte fra det danske vejr.

Sådan kan du finansiere rejsen gennem hurtige lån med Nem ID

Når du sidder derhjemme den første dag i din ferie og har set frem til en billig ferie i Danmark, så er det ikke sikkert, at der lige er råd til at tage på en familieferie til Italien. Men hvad gør man så? Du vil jo gerne flygte fra det danske regnvejr, så du kan med fordel overveje at kigge på hurtige lån med Nem ID.

Hvis du finder nogle billige hurtige lån med Nem ID, så kan du redde året familieferie, og så kan du altid betale lånet tilbage stille og roligt, når du kommer hjem igen.

Nogle gange bliver vi mennesker nødt til at droppe alle bekymringerne, så længe vi gør dette på en ansvarlig måde naturligvis. Så hvis du synes, at du har fortjent en ferie, så er der intet galt i at tage et lille lån, så du kan finansiere flugten fra regnen.