Press "Enter" to skip to content

Gør dine tasker og kufferter sikre på rejsen

Sommeren er over os, og det betyder, at der er mange, der er ved at gøre sig klar til den kommende ferie. For mange byder ferien på en eller flere rejser, og derfor er der mange ting, der skal være styr på inden. Måske er der noget visum, der skal gå i orden, måske skal man have nogle vacciner, og måske skal man have tjekket, at man har den nødvendige rejseforsikring. Med det sagt er det dog også vigtigt, at man selv gør en aktiv indsats for at passe på sine ting, således man helst ikke får behov for at gøre brug af ens rejseforsikring.

Det er ikke sjældent, at en kuffert forsvinder, eller at man bliver berøvet på rejsen

Der er nemlig mange, der desværre kan opleve, at de mister deres kuffert et eller andet sted på deres rejse. Det kan især ske, hvis man er ude for flere flyskift, hvor diverse flypersonaler skal sørge for, at ens kuffert kommer med de rette fly. Det er en travl periode, og derfor kan der let smutte en kuffert i ny og næ. Derudover er det også en tendens, at mange bliver berøvet, når de er på ferie. Folk bærer rundt med mange værdier, og de er lette ofre, fordi de er så optagede af de ting, som der foregår omkring dem. Derfor er det let at få en hånd ned i en taske eller en pung op ad en baglomme.

Er man så virkelig nødt til at bære sin taske på maven?

Men er det bare noget, man må finde sig i, og betyder det, at man måske skal til at gå rundt med sine tasker på maven og have regler for mange værdier, man må bærer på sig hver dag? Tager det ikke noget af glæden fra ferien? Og hvad så hvis man pludselig skal bruge flere penge den pågældende dag, fordi man har taget en spontan beslutning om en bekostelig oplevelse eller fundet et godt tilbud på noget, som man bare må eje?

Nej, heldigvis ikke. Du skal blot gøre brug af de sikre og effektive TSA Låse

Det er heldigvis ikke et problem, som du skal forholde dig til, hvis du sørger for at sikre dine kufferter og dine tasker med TSA Låse. TSA Låse er nogle af de mest effektive og sikre låse, som der findes på markedet på nuværende tidspunkt, og derfor er de særdeles svære at bryde op og rive i stykker, som det ellers kan gøre sig gældende med de låse, som man bruger.

TSA Låse er nogle af de sikreste, der findes på markedet på nuværende tidspunkt

Derudover er TSA Låse udstyret med en kode. Det betyder, at du skal indtaste en firecifret kode for at få låsen op, og derfor er det heller ikke nok bare at stikke en hårnål ind i nøglehullet eller gøre brug af andre dirke-tricks for at få låsen op. Med TSA Låse sat på lynlåse og andre steder der kan være med til at sikre dine kufferter og tasker mod ubudne pilfingre, giver du således dig selv de bedste forudsætninger for at undgå tyveri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *