Press "Enter" to skip to content

Bliv klar til sommer og sol

Sol og sommer er lig med drinks, god mad, badeture og ferie. De fleste mennesker elsker at bade, og bruger en meget stor del af ferien på stranden eller ved poolen. For kvinder er badetøjet ligeså vigtigt, som resten af tøjet, og de fleste går meget op i hvilket badetøj de har med på ferien. Måske skal det være en flot Femilet bikini, eller badedragt, eller måske et helt andet mærke.

Lækkert badetøj til ferien

Når du skal på badeferie, er det vigtigt at medbringe badetøj du føler dig godt tilpas i. Du kommer til at bruge mange timer i din bikini eller din badedragt, og derfor er det vigtigt at du er godt tilpas og afslappet i det badetøj du vælger at tage på.

Mange kvinder har mere end et sæt badetøj med i kufferten, sådan at de ikke skal have det samme badetøj på alle dage på ferien, selvom det kan vaskes hen over natten.

Hvilket badetøj skal jeg vælge?

Der findes bikinier i alverdens farver, former og med masser af smukke mønstre, så det er helt op til dig hvilken type bikini eller badedragt du synes bedst om. Selvfølgelig er der, ligesom med alt andet tøj, badetøj der passer bedre eller dårligere til forskellige kropstyper, så når du skal finde ud af hvilken form dit badetøj skal have, skal du kigge på hvad der gør sig bedst sammen med din krop.

Badedragt eller bikini

Det har i mange år været sådan at de fleste unge kvinder har haft bikini på, og så har det mere været de modne kvinder der har valgt en badedragt. Sådan er det ikke længere. Unge kvinder bliver mere og mere opmærksomme på badedragten, og modne kvinder bliver mere og mere opmærksomme på bikinien, flere og flere har også en af hver.

Hvis din ferie primært handler om at blive brun og få en masse sol, er bikinien optimal, fordi du også får sol på din mave og ryg. Er du til gengæld mere til vandsport, Beach volley osv, så er det mere praktisk med en badedragt, fordi den sidder bedre, og holder sig fast på kroppen selvom du hopper og springer rundt.

Badetøj til alle kropstyper

Der er mange kurvede kvinder der helst går efter badedragten, sådan at de kan dække maven. Der er dog flere og flere badetøjs designere der laver bikini underdele med en høj talje, sådan at du stadig kan dække “topmaven”, selvom du har en bikini på. Der findes også bikini underdele og badedragter der har lidt ben i, sådan at de dækker bagdelen og toppen af lårene.

Der findes også badedragter der afslører meget mere hud, end den klassiske badedragt. Det kan være en badedragt med en meget dyb ryg, med et flot mønster i stoffet hen over maven, eller med en dyb udskæring foran, så hvis du gerne vil vise din krop frem, kan du også sagtens gøre dette med en badedragt.

Når det kommer til overdelen, gælder det også om at finde en bikini eller en badedragt der passer til din bryststørrelse. Der findes badetøj med bøjle og uden bøjle. Der findes trekants bikini toppe der dækker meget lidt, og der findes tupe bikinitoppe der dækker noget mere og som går hele vejen hen over brystet.

Hvis du har meget store bryster, er det smart at vælge en top der “holder” lidt bedre på det hele, sådan at stoffet ikke lige glider til siden eller flytter sig når du bevæger dig.

Når du skal købe badetøj

Når du prøver badetøj i prøverummet, måske er det en Femilet bikini, eller måske er det en Triumph badedragt, er det vigtigt at være opmærksom på at det gerne må sidde godt til. Når badetøjet bliver vådt kan det hurtigt komme til at “hænge” lidt på kroppen hvis du køber det i en for stor størrelse. Derfor skal du altså ikke blive nervøs hvis badetøjet strammer en lille smule inde i prøverummet. Det skal selvfølgelig heller ikke sidde alt for stramt, men lad endelig ekspedienten I butikken guide dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *