Press "Enter" to skip to content

Skal du på shopping i København?

Hvis du skal en tur til København, så overvej en gang shopping, og ikke kun for at tilfredsstille dit indre ”shopping-monster”, men også fordi byen har en del at byde på i den henseende.

Hvad angår shopping-områder i hovedstaden, så er der mange spændende muligheder, og alt efter hvad du er på udkig efter, så er der muligheder i forskellige dele af byen.

De konkrete – og kendte muligheder

Umiddelbart bestemmer man jo dybest set selv hvad man er til, skal det være en tur der er ufatteligt struktureret og planlagt hjemmefra, eller skal det være sådan en lidt mere ”skyd fra hoften”-attitude?

Valget er dit, men selv når det er sagt, så er der bestemt nogle konkrete forslag der kan lægges ind:

  • Strøget – den gode gamle gade, der er kendt som verdens ældste og længste fodgængergade, hvor man kan finde alt hvad hjertet kan begære af mærkevarer, af både dansk og internationalt format. Det er også her du finder de store og kendte varehuse Magasin og Illum.
  • Bredgade – hvis du er til de lidt finere ting i livet, så er Bredgade en absolut mulighed, man kan sige at man befinder sig næsten i baghaven til Amalienborg, og med muligheder for at se Marmorkirken undervejs. Bredgade indeholder byens fineste butikker inden for antikviteter, kunst og møbler, og byder på klassikere som Arne Jacobsen, Georg Jensen, Finn Juhl og mange andre.
  • Læderstræde – et lidt mere roligt område hvis fokus er på at hygge og ose, man kan kalde det for alternativet til Strøget, hvor butikkerne er lidt mere skæve, i form af mindre butikker der byder på unika-designs inden for tøj, møbler og smykker. Skulle du undervejs blive sulten eller tørstig, er der muligheder for at tilfredsstille hungeren i en af de små caféer der også er en del af i området.
  • Kongens Nytorv – endnu en klassiker med rytterstatuen i midten, det klassiske København med kig til både Nyhavn og Det kongelige teater. Her er der virkelig risiko for at komme til at bruge penge, fordi det er her du finder de fedeste high-end butikker inden for indretning og mode, som et konkret eksempel kan nævnes Bang & Olufsen flagskibsbutikken.
  • Vesterbro – det gamle område der tidligere havde et lidt skummelt rygte, men som nu er en absolut trendy del af København, den kendte Istedgade bag Hovedbanegården byder på mange små butikker der har deres helt eget præg, og hvor der kan gøres mange fund inden for mange forskellige varegrupper.

Shopping i København – valget er dit

Uanset om du er til store shopping-centre hvor der er knald på eller de mindre hyggelige steder, så er der muligheder for det hele, du kan naturligvis også kombinere mulighederne undervejs.
Men København er et sammensurium af historie, kunst, kultur OG shopping, så det er bare om at kaste sig ud i løjerne, og vær ikke nervøs – du kan sagtens bruge en hel dag i København, også uden at blive færdig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *