Press "Enter" to skip to content

Golf ferie i Thailand

Drømmer du om at rejse til det eksotiske land, der har det hele? Her kan du opleve kulturforskelle samtidigt med, at du er aktiv. Læs mere her!

Prøv Hua Hin golf ferie, i samarbejde med ClassicGolf. De udbyder over 32 destinationer overalt i verden og især populær er Thailand.

Mange muligheder for golf

Der ligger 10 golfbaner i Hua Hin og omegn. Der vil være rig mulighed for at udfordre dig selv i samværet med en du holder af. Særligt exceptionelle er de to golfbaner Black Mountain og Banvan Golf Club, som hæver sig op over alle andre baner. Banerne ligger i et naturskønt område, der er præget af grønne baner og en god udsigt.

Hua Hin og seværdigheder.

Selve byen Hua Hin er en by som kan byde på brede sandstrande, solrige dage og fænomenale golfbaner. Byen er lokaliseret sydligt for Bangkok og er med sine intime fiskerestauranter og smukke sandstrande sat på kortet som en af de mest populære byer at besøge i Thailand. Det asiatiske gadekøkken på havnemolen er et besøg værd. Hvis man vil smage den ægte smag af Thailand, så er det her man skal tage hen.

Derudover har den thailandske kongefamilie et sommerpalads i udkanten af byen, og den er derfor også en eftertragtet sommerferie destination.

Det luksuriøse liv på Hilton

Bo på Hilton Hua Hin og oplev det luksuriøse liv. Her er der ikke sparet på noget og du er sikker på at du som kunde altid er i fokus. Hotellet indgår i et tæt samarbejde med ClassicGolf, der igennem mange år har skræddersyet pakker til golfrejser. Du kan få alle dine ønsker opfyldt, hvis du vælger at booke din næste golf ferie igennem dem. Kombiner fly, hotel, golf og bil i en samlet pakke.

2 vundne Awards

ClassicGolf har to år i træk, vundet World Golf Award, for det bedste danske rejsebureau. Eksperterne skræddersyer en drømmeferie hvor du får alt du ønsker. Book allerede nu og få en aktiv ferie, der sent vil gå i glemmebogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *