Press "Enter" to skip to content

Har du styr på persondatabeskyttelse, når du kommer i fleksjob?

Der er desværre mange i dag, der er nødsaget til at tage et fleksjob. Og det kan der være flere grunde til. Måske er man blevet ramt af sygdom, eller måske har man pådraget sig en skade, der gør, at man ikke kan arbejde på normale vilkår, som de fleste andre. Og fordi Danmark vil have så mange som overhovedet muligt med på arbejdsmarkedet, tilbydes syge og skadede personer således en mulighed for at tage et fleksjob. Her er man ikke underlagt en fuldtidsstilling på en normal arbejdsplads, fordi man har en nedsat arbejdsevne, i stedet arbejder man på nedsat tid med færre timer, således der tages hensyn til den enkelte situation. 

Vær opmærksom

Man bliver af kommunen godkendt til at få et fleksjob, og derfor kommer man ind i en lang proces med en lang række papirer, der skal læses, tages stilling til og underskrives. Og når du gør det, giver du hele tiden en lille bid af dig selv ud. Derfor er det i din situation vigtigt, at du er opmærksom på persondatabeskyttelse, således du ikke ender i en uheldig og uhensigtsmæssig situation i et af dine jobs.

Hjælp fra TVC Advokatfirma

For at hjælpe dig med at komme sikkert igennem din proces, bør du derfor tage kontakt til TVC Advokatfirma, der har en stor erfaring inden for persondatabeskyttelse. Derfor kan TVC Advokatfirma rådgive dig om alt det, som du behøves at vide, og du kan derfor være sikker på, at du er i sikre hænder, når det kommer til uddeling af dine personlige oplysninger. I 2018 trådte der desuden nye regler i kraft i forhold til håndtering af persondata, og derfor er det især nu vigtigt, at man sørger for, at de forskellige instanser behandler dine data korrekt. Der stilles derfor store krav til virksomheder og myndigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *