Press "Enter" to skip to content

Få råd til mere sjov på ferien ved at droppe dine cigaretter

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er meget dyrt at være rygere, og i den sidste tid er priserne på cigaretter blot steget for på den måde at skabe mere opmærksomhed omkring det usunde aspekt ved rygningen. Og det er meget fint. Men det har også sat mange rygere i en uheldig situation, fordi de pludselig ikke har de penge til rådighed længere, som de er vant til at have mellem hænderne. Og det betyder blandt andet, at der må skæres ned på det sjove, når man er på ferie, hvilket ikke er optimalt.

Rygning er dyrt

Når der pludselig skal bruges mange flere penge på at ryge, kan det ikke komme som nogen overraskelse, at man er nødt til at skære ned på andre ting. Og ofte går det ud over de udgifter, som man i nødvendigvis behøver og det være sig for eksempel alle de sjove oplevelser, som man går glip af på sin ferie. Det betyder, at man ikke får lige så meget værdi for pengene, lige såvel som man ikke kan gøre alt det, som man havde regnet med af den simple grund, at pengene bruges på at holde rygningen ved lige.

Find en e-cigaret-butik

For at det ikke skal være sådan, kan det dog være en løsning for dig at skifte dine meget dyre cigaretter ud med et noget billigere alternativ i form af e-cigaretter. Med en e-cigaret skal du blot have det rette udstyr, og så kan du bruge den samme cigaret om og om igen. Den eneste løbende udgift, som du vil have, er i forhold til den væske, som der skal hældes på. Men det er langt fra lige så dyrt som de almindelige cigaretter. Find derfor online en e-cigaret-butik nær dig, så du kan få råd til ferien. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *