Press "Enter" to skip to content

Du kan sagtens se verden sammen med en baby

Det er intet problem at tage på eventyr i udlandet med din baby. Måske et kontroversielt udsagn hvis man spørger den brede skare af ny udklækkede bedsteforældre, som helst så, at nybagte forældre blev hjemme i de trygge rammer med deres baby.

Der findes en tendens blandt nybagte og unge forældre. De ønsker ikke at gå på kompromis med de store oplevelser i livet, på trods af en tilføjelse til parforholdet i form af en baby. Glem bedsteforældres fordomme om hvad der kan lade sig gøre og spring ud i de store oplevelser som familie.

Upraktisk klapvogn er ikke sagen på lange rejser med familien

Vil man gerne ud og opleve verden med en baby, så kan det største problem tit være at komme rundt ubesværet. Klapvognen kan være en fin løsning på flade overflader og i tilgængeligt terræn, men på store eventyr er klapvognen et helvede at have med sig. Prøv i stedet en bæresele fra Tula. Ved at transportere ens barn med i en bæresele, vil man opleve at bevægeligheden er langt større og bedre. Barnet sidder trygt på mor eller fars mave og i har som forældre friheden til at udforske.
Trapper, vandrestier og små smalle stræder. Det er meget nemmere at have sit barn med sig i de fleste situationer. Selv på steder hvor man normalt ville have valgt en klapvogn, kan en bæresele være en bedre løsning på transport af ens barn. Tag på museum med jeres barn på maven, eller få en lækker bid mad på en restaurant. Tula bæreselen gør det hele mere muligt og ubesværet.

Nærhed på rejsen

Ud over at være et praktisk værktøj for den rejsende forældre, som gerne vil udforske, så er en bæresele også muligheden for at opleve en nærhed med sit barn på trods af rejser og transport. Ved brug af en Tula bæresele har man altid sit barn lige ved ens hjerte. Barnet kan dufte mor eller far og føle den nærhed, som kun forældre kan give deres barn. Det er en uvurderlig tryghed at give sit barn, når man bevæger sig rundt i hele verden på rejser af forskellig karakter.

Tula bæreselen har en lang brugsperiode

Det er muligt at vokse i sin Tula Bæresele. Det vil sige, at selen er lavet, så den kan justeres løbende og samtidig med at dit barn vokser. På den måde har man mulighed for at bruge selen i lang tid og uden at skulle bekymre sig for, at barnet pludselig ikke kan være i selen.

Alle Tula bæreseler fås i forskelligt smart design og i flere farver og mønstre. På den måde findes der både noget for den lille pige eller dreng og bestemt også noget for mor og far, som skal gå med selen på maven. Med en Tula bæresele ligger hele verden åben for jer som forældre. Glem alt om gammeldags holdninger til, hvad der kan lade sig gøre som forældre og tag i stedet på eventyr som ny familie. God rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *