Press "Enter" to skip to content

Rejs sydpå i efterårsferien

Når efteråret nærmer sig, så gør efterårsferien lige så. Det er en tid, de fleste venter spændt på, fordi det er en pause fra hverdagen, og derfor en tid man ser meget frem til, når man arbejder hårdt i hverdagen. De fleste lever i en travl hverdag, hvor der er meget at se til, hvad end det er arbejdet, børnene, boligen eller noget helt fjerde, som skal passes. Derfor er et rart at kunne komme lidt væk fra det hele, når ferien nærmer sig.

Er man lidt træt af de samme danske omgivelser, man er vant til, så er det oplagt at rejse sydpå i ferien, så man kan få en stressfri ferie i nogle nye og smukke omgivelser. Det er dog også lidt dyrere at rejse sydpå i stedet for at blive hjemme, men man kan blandt andet tage et minilån, hvis pengene på det givne tidspunkt ikke rækker helt. På den måde kan man lige som alle andre få lov til at nyde sin ferie til fulde drag, og tage en masse smukke minder med hjem.

 

3 drømmedestinationer i Europa

Bor man i Danmark, er man så heldig at være tæt på nogle af Europas smukkeste og mest spændende destinationer, hvilket man uden tvivl kan nyde godt af, når ferietiden rammer. Europa byder på mange spændende lande, som alle har egen kultur og historie, så der altid er noget nyt at se og opleve. Er man i tvivl om, hvor ferien skal gå hen, så er der her 3 gode bud på feriedestinationer i Europa:

  1. Chania, Kreta, Grækenland. Nyder du en ferie i smukke omgivelser, hvor der både er strande, kultur, charmerende gader, restauranter ved vandkanten og meget andet, så er Chania uden tvivl et godt valg. Der er altid en dejlig feriestemning, og man kan sidde og nyde et lækkert måltid mad med friskfanget fisk nede ved den gamle havn.
  2. Split, Kroatien. Det er ikke den meste kendte by, men det betyder bestemt ikke, at den ikke er et besøg værd. Det er et sted, som byder på smuk natur, som kan udforskes ved en vandretur eller andre aktiviteter. Derudover er der rig mulighed for at lære noget historie med et besøg på det arkæologiske museum, samtidig med at man også sagtens kan nyde solen nede ved stranden, når man blot vil slappe lidt af.
  3. Lissabon, Portugal. Er man mere til storbyferier, så er Lissabon i Portugal uden tvivl en vinder. Det er en smuk by, som ligger ud til vandet og byder på mange gamle gader og muligheder for shopping.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *