Press "Enter" to skip to content

Skal du til Dubai? Sådan får du den perfekte ferie

De fleste af dem, der har haft muligheden for at være på ferie i Dubai, vil nok være enige i, at det er en af de mest fantastiske rejsedestinationer. Men hvad er det så, der gør lige præcis dette Emirat så fantastisk? Det er svært at nævne det hele, men herunder er gjort et forsøg.

 

Den perfekte ferie – ligegyldigt hvad du søger

Dubai har så meget at byde på, at du kan være sikker på at få den bedste ferie – ligegyldigt hvad du søger.

 

Dubai kan med sit tropiske ørkenklima garantere varme og solrigt vejr – også i vintermånederne. Derfor er det det perfekte ferierejsemål til dig, der drømmer om sol og strand. Dubai tilbyder en lang række strandhoteller, der næsten alle har egen strand tilknyttet. De bedste strande finder du omkring Jumeirah og Dubai Marina.

 

Skulle du blive træt af at dase i en liggestol, er Dubai heldigvis også fyldt med spændende oplevelser, seværdigheder og shopping. I centrum kan du blandt andet opleve det 828 meter høje tårn Burj Khalifa, samt imponerende springvandsshow, en indendørs skibane og Dubai Mall med intet mindre end 1200 butikker. Vil du hellere prøve at shoppe i basarer, finder du mange af de såkaldte souk’er i områderne Deira, Bur Dubai og Jumeriah.

 

Har du brug for at komme væk fra storbyen for en dag, kan du besøge de gamle bydele i områderne Deira og Bur Dubai, hvor du også kan tage en smuk sejltur på floden Dubai Creek. Du kan også tage børnene eller barnlige sjæle med i et af de to imponerende vandland eller give dem den fantastiske oplevelse at svømme med delfiner.

 

Rejs hurtigt og nemt til Dubai

Dubai kan for mange virke til at være utrolig langt væk. Men faktisk er der fra København mange direkte fly, der kan bringe dig ned i ørkenens storby på kun seks timer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *