Press "Enter" to skip to content

Vælg den rigtige barnevogn til ferien

At tage på ferie med et barn kan være en stor omvæltning. Pludselig handler ferien ikke om at slentre langs stranden og drikke hvidvin, men nærmere om at holde styr på et uforudsigeligt og nysgerrigt lille menneske. For nogle kræver det en del udstyr at rejse med baby, og det kan være svært helt at forberede sig på oplevelsen. Her guider vi dig til, hvad du i hvert fald skal tænke over, når du vælger barnevogn til rejsen.

Komfort og kompakt

I skal først og fremmest tænke komfort, når I vælger barnevogn. Overvej, hvad I skal lave på ferien, og hvad jeres behov er i den anledning. Skal I fx vandre rundt i naturen eller primært ligge ved poolen? De to ting kræver forskellige former for komfort, så overvej jeres behov for at kunne holde solen ude, klare svært terræn eller kunne fastspænde barnet. Det kan også være, at en barnevogn slet ikke er det rigtige valg til jeres ferie, så undersøg flere forskellige muligheder.

I skal også tænke over, om barnevognen passer til jeres transportform. Hvis I flyver, skal I tjekke op på flyselskabets regler, så I er sikre på at kunne få barnevognen med. Hvis I skifter transportform undervejs, er det også en god idé at overveje, hvordan barnevognen egner sig til skiftet.

Først og fremmest praktisk

Det vigtigste er, at I hele tiden tænker praktisk, når I skal vælge barnevogn. Det betyder ikke nødvendigvis, at I ikke ender med en lækker barnevogn, men det må aldrig være udseendet, der afgør beslutningen. Tænk over, hvordan ferien bliver så god og nem som muligt for jer alle, så I kan koncentrere jer om at nyde tiden med hinanden. Jo bedre forberedte I er hjemmefra, jo bedre bliver turen for jer alle. Og så skal I naturligvis huske på, at det slet ikke er svært at være på ferie med et barn. Det er måske en omvæltning første gang, men i det store hele handler det bare om at justere sine forventninger til en ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *