Press "Enter" to skip to content

Oplev USA

Vi nærmer os sommerferien med drastiske skridt, og hvorfor ikke udnytte feriens længde til at rejse væk fra Danmark? Hvad end du rejser med veninder eller familie, er der smuk natur og fascinerende seværdigheder at opleve i USA.

Værd at huske

Hvis man ønsker at rejse til USA, er det en god idé at komme hurtigt i gang med planlægningen. Hvis man venter for længe med at bestille billetter til fly og hotel, så kan man risikere at priserne stiger. En god idé er at sammenligne priser fra forskellige bureauer, for at sikre sig, at man får fingrene i de billigste billetter.

Hvis man ikke planlægger i god tid, kan man risikere at støde på forskellige barrierer for sin rejse. Man skal i god tid sikre sig, at man har et gyldigt pas til hele rejsen. Det kan være en længere proces at bestille nyt pas, specielt i sommerperioden, da det er højsæson for rejser (og dermed fornyelse af pas). Derudover er det en god idé at medbringe valuta hjemmefra, da det kan være dyrt at hæve på rejsen. Mange banker har faste dage, hvor de modtager udenlandsk valuta – så vær i god tid med bestilling.

Derudover er det vigtigt at huske at registrere sig i ESTA. Det skal ske senest 72 timer inden afrejse. Afhængigt af rejsens længde, kan et visum blive nødvendigt. Det er vigtigt at sætte sig godt ind i reglerne før rejsens afgang.
Ydermere er det altid vigtigt at have rejseforsikring. Man kan aldrig forudse, hvad der vil ske. Med en rejseforsikring, kan man føle sig tryg, selvom man er langt væk fra Danmark. Derudover skal man også indtænke tilkøb til forsikring, hvis man ønsker at leje autocamper på turen.

Seværdigheder

USA byder på et hav af oplevelsesrige byer, smuk natur og specielle seværdigheder. En god idé er at anskaffe en guide til USA, så man kender til de mange muligheder.
Hvad end man rejser med en venindegruppe eller familie, er Grand Canyon et must! Kløften giver det perfekte panoramasyn, og det er en mindeværdig oplevelse. Ydermere kan den store kløft udforskes, hvis man har lyst til at opleve synet fra dybet.

Er man afsted med veninderne, er det en oplagt mulighed at rejse til Las Vegas, Nevada. Uanset om man tager dertil for at spille eller ej, vil man blive ramt af en ægte Las Vegas stemning. Det er det perfekte sted at uploade en hilsen på de sociale medier, så man kan vise andre, hvad man oplever. Det er ikke svært at forestille sig misundelsen i deres øjne, når de ser, at man står der i en farverig kjole fra Stine Goya foran de funklende lys i bedste filmstjerne-stil!

Kom godt afsted

En rejse til USA kræver meget planlægning, og det kan også blive en dyr omgang. Rejsen vil dog uden tvivl være pengene værd. Har man ikke på stående fod pengene til rejsen, kan man nemt optage lån. Dermed kan man finansiere sin drømmerejse, selvom økonomien ikke lige i øjeblikket er til det.

USA byder på mange seværdigheder, som er et besøg værd. En god idé er at planlægge i god tid, så man får mest muligt ud af sin tur – og med planlægning undgår man også overraskelser i lufthavnen.
God tur og nyd ferien!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *