Press "Enter" to skip to content

Derfor skal Barcelona opleves

Barcelona er en dejlig by i Spanien, der helt sikkert bør opleves af hele familien. Barcelona er et oplagt rejsemål på grund af mange forskellige ting – bl.a. byder byen på mange enestående seværdigheder, og der er ligeledes mange gode og store strande knyttet til byen. Herudover findes der en masse andre fordele ved byen, som du i denne tekst vil blive gjort opmærksom på. Derfor bør du læse videre, hvis du overvejer at tage familien med til fantastiske Barcelona.

 

Fantastiske seværdigheder

Første anledning til at tage til Barcelona er de mange seværdigheder, der er i byen. Her kan Sagrada Familia nævnes, der er en stor og berømt kirke. Kirken er bygget på i flere 100 år, og det er derfor ekstra spændende at følge kirken og dens udvikling. Derudover findes der det lille marked i Barcelona kaldet La Boqueria. Her finder du masser af frisk frugt, fremmede krydderier og store mængder af alverdens kød.

 

Oplev fodbold i Barcelona

Landet Spanien er kendt for sin store fodboldinteresse, hvor flere klubber klarer sig enormt godt sammenlignet med klubber i andre lande. At opleve en fodboldkamp i det store stadium kaldet Camp Nou er en helt speciel oplevelse grundet det sammenhold i landet, som man får lov til at opleve samtidig med, at man får lov til at opleve de berømte spillere i virkeligheden – en unik oplevelse for enhver fodboldfan!

 

Spis lækkert mad

I byen Barcelona er der mange forskellige restauranter og caféer, hvor der serveres pragtfuldt mad. Byen består af både store og smalle gader, og det er værd at tage et kig overalt, når man er på udkig efter et lækkert måltid.

 

Nyd nattelivet

Barcelona er en by med lange dage, og der er gang i den om aftenen og om natten med mange mennesker, der slentrer rundt i byens gader. Byen tilbyder meget underholdning, og du vil med garanti blive fanget af den fantastiske stemning.

 

Ferrari Land

Ferrari Land er ligeledes en ting, der skal opleves. Parken ligger dog en time væk fra selve byen, men den er helt sikkert køreturen værd. Har du børn, der går op i biler, er Ferrari Land en oplevelse, som de aldrig vil glemme.

 

Find din rejse til Barcelona her

Billigsteafbudsrejser.dk kan du finde de billigste rejser til Barcelona, hvis I har besluttet jer for at tage af sted. Barcelona vil give jer en uforglemmelig oplevelse samt masser af kvalitetstid i familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *