Press "Enter" to skip to content

3 tips til forberedelse af sommerrejsen med børn

Sommerferien nærmer sig, og de fleste familier er derfor godt i gang med at planlægge, hvor sommerferien skal gå hen i år. En rejse med børn kræver naturligvis lidt flere forberedelser end ellers, for at I går en god rejse. Men hvis du begynder forberedelserne i god tid, er det nemt at blive klar til rejsen med børn. I denne artikel har vi samlet vores tre bedste tips til, hvordan I forbereder rejsen med børn.

 

Brug tid på at undersøge destinationen inden afrejse

Når du skal ud at rejse med børn, er det en god idé at undersøge destinationen grundigt, inden I tager afsted. Det handler både om at finde gode aktiviteter til jeres rejse men også at undersøge forskellige praktiske ting.

Det kan fx være godt at undersøge, hvor der ligger børnevenlige restauranter, samt hvordan I nemmest kommer rundt, når I er ankommet.

Når I skal finde ud af en masse om jeres destination kan I med fordel kigge online, hvor I blandt andet kan læse anbefalinger fra andre, og se hvad der har gjort deres rejse ekstra god.

På den måde kan I fx finde gode råd til de bedste seværdigheder og unikke restauranter på jeres rejse.

I kan samtidig læse om, hvordan I nemt kommer rundt, så I har styr på det inden I ankommer og ikke skal bruge tid på det undervejs, men i stedet kan nyde jeres rejse.

 

Få styr på det praktiske i god tid

I forbindelse med enhver rejse, er der en masse praktisk som der skal være styr på.

Når I skal rejse med børn, er det ekstra vigtig at have styr på det praktiske i god tid, så I ikke skal stresse over det lige inden afrejse.

I skal først og fremmest have styr på, at der er pas til alle rejsende. Alle børn skal have deres eget pas, uanset alder, og det er vigtigt at få lavet passet i god tid, så I ikke får dårlige nerver af at vente på at jeres nye pas kommer ind ad døren.

Til alle rejser, er det også afgørende at have styr på papirer som rejseforsikringen, så I er dækket, hvis der skulle ske noget uventet under jeres rejse.

Det sidste praktiske til rejsen, som er godt at have styr på i god tid, er pakkelisten. Når I rejser med børn. er det vigtigt at lave en god pakkeliste, så I husker alt det nødvendigt. En god pakkeliste handler især om at pakken tøj og sko der passer til vejret ved jeres destination.

Det er en god idé at medbringe lidt forskelligt tøj, hvis vejret skifter undervejs. Til børnene kan I fx medbringe noget lækkert tøj fra Minimalisma, der både har sommertøj og vintertøj.

I forbindelse med pakkelisten, er det en god idé at undersøge hvad der evt. er på hotellet i forvejen. På mange hoteller er der fx håndklæder og sengetøj til jer når I ankommer, eller mulighed for at leje det. Hvis I kører i bil og har god plads, kan I sagtens medbringe håndklæder og måske lidt sengetøj fra Georg Jensen hjemmefra, så I ikke skal bekymre jer om det punkt.

 

Tag ekstra underholdning med til børnene

Det sidste tip til jeres rejse med børn, er at tage ekstra underholdning med til børnene. Især til transporten, er det vigtigt at have god underholdning med til børnene, for at de også får en god rejse frem til jeres destination.

Hvis I har planer om museumstur eller andet, som måske ikke er det sjoveste for børnene, er det ligeledes en god idé at have lidt underholdning med dertil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *