Press "Enter" to skip to content

Hold nytår i varmen med en afbudsrejse 

Når julen går på hæld, så nærmer nytåret sig, og så det er tid til at sige farvel til det gamle år og byde det nye velkommen. Der er mange forskellige måder at fejre nytårsaften på – nogle har faste traditioner hvert år, mens andre gerne vil prøve noget forskelligt. Nogle vil helst sidde alene, mens andre nyder en middag med gode venner, og nogle helt tredje foretrækker et brag af en fest. Og endelig så er der dem, som foretrækker at rejse væk til nytår. Nytårsrejser henvender sig både til dig, som gerne vil rejse alene, og til jer, som gerne vil af sted sammen.

Hvorfor fejre nytår i udlandet?

Der er flere fordele ved at fejre nytår i udlandet. Rejser du ned i varmen, så er det en god mulighed for at få ladet batterierne op, inden det nye år og arbejdet kalder. Det kan også være rart at komme lidt hjemmefra efter en hektisk jul, som godt kan være efterfulgt af hekstisk julegavebytteri og planlægning af nytårsfest. Ligger du under varme himmelstrøg, så behøver du ikke forholde dig til andet end den bog du er i gang med at læse, og til hvad du har lyst til at spise til dit næste måltid. Du behøver heller ikke gå glip af en lækker nytårsmiddag, da mange rejseselskaber vil klare det hele for dig. Og så er det heller ikke helt dårligt at kunne se på fyrværkeri i T-shirt og korte bukser.

Sådan kommer du af sted

Der er flere måder at rejse ud på. Hvis du holder meget af kontrol og planlægning, så har du sikkert allerede styr på nytårsferien, og så kan du jo bare læne dig tilbage og nyde det, frem til du skal af sted. Er du mere spontant anlagt, eller kan du bare rigtig godt lide at finde de gode tilbud, så er du nok stadig på jagt efter en nytårsferie. Og du er heldig, for der kan være rigtig mange penge at spare, hvis du holder øje med udvalget af afbudsrejser. Her kan du sandsynligvis finde et fint udvalg af charterrejser, storbyferier, krydstogts og lignende. Det er bare om at komme i gang, inden der bliver udsolgt. Husk dog, at så længe der er rejser, jo billigere vil de blive, jo tættere vi kommer på afrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *