Press "Enter" to skip to content

3 ferier til under 15.000 kroner for to personer

Er du på et lidt stramt budget, men vil alligevel gerne opleve ferie og eventyr sammen med din partner – se bare her! Bum, 3 lækre feriedestinationer med gode forslag til hvordan I får mest muligt ud af jeres feriepenge – for bare 15.000kr kan I opleve meget af verden, også rigtig langt væk endda.

Krydstogt – Flere lande på få dage

Den første på listen er en evig sællert: Krydstogtskibe er bare fantastiske, men de kan nogle gange være lidt dyre – Bare rolig, her er nogle tips til, hvordan du kan spare og få mere for dine lommepenge.

Først må I have fokus på, hvad der er vigtigt. Som regel ved et krydstogt er det alt udenfor ens kabine, der er vigtigt, altså baren, musikken, dans, oplevelser og shows på skibet. Med det i tankerne kan I vælge en kahyt uden udsigt og inde i midten af skibet, da der allerede er mange penge at spare (nogle gange flere tusinde kroner). Herefter kunne I lægge fokus på de billige og/eller gratis aktiviteter ombord og derefter udvælge nogle få af de dyre, og på den måde vil I også glæde jer ekstra til at opleve dem.

Det sidste tip er at finde et par mere om bord. Ofte er der nemlig grupperabat på aktiviteter, både på skibet, men også i de havne, hvor I lægger til undervejs. Hvis I kan stille med ‘et helt hold’ kan I spare lidt hist og her.

Kreta – Ferie med sol og byliv

Er I mere til at slikke sol og nyde en rolig badeferie, så er Kreta bare perfekt som rejsemål, men hvis man ikke er lidt opmærksom, kan det hurtigt blive dyrt.

For det første bør man altid vælge en afbudsrejse, hvis man har tid og mulighed for det. Måske skal man så lidt tidligt op eller flyve sent om aftenen, men der kan nemt skrabes mange hundrede kroner og nogle gange mere af det. Hvis man i stedet vælger en samlet pakke på afbud, så sparer man også på hotel, buffet, swimmingpool og flybilletterne – det kan lige pludselig give rum til flere dages ferie.

Husk at I også kan vælge afbudsfly og i stedet vælge et feriested lidt udenfor centrum, da det ofte er hyggeligere og meget billigere – så kan man i stedet gå i 10 minutter eller tage en lokal bus eller tog.

Backpacking – Oplev naturen og kulturen på nye måder

Den sidste mulighed for super meget ferie for ingen penge, er ved at ‘backpacke’ jer vej gennem jeres rejse. Hop på et afbudsfly til Canada eller New Zealand og nyd naturen på egen hånd. Medbring eventuelt et telt, men ellers køb et kort over lokale Airbnb’s eller Bed and breakfasts i området, så I har nogle mål undervejs.

I kan enten gå, tage med lokale tog eller tomle jer vej fra by til by. Hvis I vil have endnu mere ud af jeres ferie, kan I prøve at spørge efter lidt arbejde undervejs i byerne – så rækker pengene måske endda til en hel måned eller 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *