Press "Enter" to skip to content

Gode grunde til at rejse fra Hamburg

Du har sikkert hørt om det, og du kender sikkert også nogen, der har gjort det – rejst fra Tyskland. Men vidste du, at du kan spare helt op mod 40% på en mere eller mindre identisk rejse, ved at flyve fra eksempelvis Hamburg i stedet for Billund. Du kan vælge at gå ind på de tyske rejsebureauer og selv finde rejserne der, flere af dem har mulighed for at man kan se tekst osv på engelsk. Du kan også vælge at købe din charterrejse gennem eksempelvis Skov Rejser, der er en dansk formidler af tyske rejser – dem finder du her.

Noget af det eneste du skal være klar på at vinke farvel til er danske rejseledere, da disse naturligvis ikke er en del af de tyske rejseselskaber. Undersøgelser viser dog også, at der generelt er færre og færre der bruger disse guides, når de er på ferie. Så hvis man hører til blandt de lidt mere selvstændige charterturister, kan man lige så godt spare de mange penge, og bruge dem til noget sjovere.

Gode grunde til at rejse fra Hamborg

Langt de fleste vælger naturligvis at flyve fra Hamborg, da dette kun ligger et par timer fra den danske grænse, og man hurtigt når dertil. Når man alligevel skal flyve fra Hamborg, er det nærliggende at tage en dag eller to i en af Europas mest farverige byer. Den imponerende industri havn, nogle af verdens mest eksklusive butikker, blandet med Reeperbahn og eventuelt lidt fodbold i form af HSV eller Skt. Pauli gør, at Hamborg i den grad har noget for en hver smag.

Uanset om i kommer som en familie, eller i er et par venner, eller et kærestepar, så kan Hamborg dannerne rammerne om et perfekt ophold. Du kan derfor med stor fordel vælge at rive et par dage ud af kalenderen og holde en lille mini-ferie i byen, inden du skal flyve. Du kan passende bruge nogle af de penge du har sparet, ved at rejse fra Tyskland i stedet for Danmark – mere ferie og fore oplevelser for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *