Press "Enter" to skip to content

3 idéer til den perfekte miniferie i efterårsferien

Efterårsferien er et perfekt tidspunkt til at tage på miniferie. Selvom efterårsferien kun varer en uge, kan du sagtens tage et par dage væk, for at lade ordentlig op til vinterperioden der venter lige bagefter. Vi har samlet vores 3 bedste idéer til en god miniferie her.

 

Minitur til London

Hvis du godt kan lide byferier er en af de bedste miniferie at tage en tur til London. Det tager kun to timer at flyve fra København til London, og det kan derfor sagtens betale sig at tage turen, også selvom du kun regner med at blive et par dage. Hvis du er heldig kan du finde nogle billige flybilletter og så er det bare med at komme af sted.

Når du er i London, er det oplagt at tage forbi de mest kendte seværdigheder, men hvis du allerede har set de klassiske seværdigheder, byder London på mange andre oplevelser, og der vil altid være noget nyt at opdage i storbyen.

 

Hjemlig hygge i Gråsten

Hvis du godt kan lide hjemlig hygge og slappe af i et sommerhus, kan du overveje at tage en tur forbi Gråsten. Gråsten er en by, der byder på gode muligheder for hygge og afslapning sammen med familien.

Du kan nemt finde et sommerhus, som du kan leje hvor I kan slappe af og lade som om I var hjemme.

Gråsten har gode seværdigheder som er et besøg værd, det er blandt andet Gråsten Slot, der både er en flot bygning, men som også byder på en flot have som I kan gå rundt i. Efteråret er måske ikke det tidspunkt, hvor der er flest blomster, men der er mange flotte farver i naturen om efteråret, når bladene får orange og rødlige nuancer og det er derfor altid flot at være udenfor.

 

Aktiv tur til Harzen

Hvis du godt kan lide at være aktiv, er en tur til Harzen et godt bud. Harzen er et bjergområde i Tyskland, hvor du kan opleve flot natur. Harzen til trækker både mange vandrere men også cyklister, der gerne vil opleve de flotte landskaber på cykel.

Det mest oplagte for at komme til Harzen er at køre derned, det tager omkring 7 timer og det virker måske som en lang køretur, hvis du kun planlægger at blive et par dage. Men hvis du planlægger nogle gode stop undervejs, fx tager et stop i Hamburg og ser et par seværdigheder der, kan køreturen hurtigt komme til at virke kortere.

 

Vend tilbage med mere energi efter en miniferie

Hvis du vælger at tage på miniferie, er der bedre sandsynlighed for at vende tilbage til hverdagen med ny energi. Når du er hjemme, kan det være svært at slappe helt af, fordi der altid er et par ting der skal ordnes, som fx vinduesvask eller indkøb.

Men hvis du bruger en eller to dage på at ordne de praktisk ting, inden du tager af sted, er du sikret at få en fantastisk miniferie, hvor du for alvor kan få slappet af.

Hvis du mangler at købe et par nye ting til boligen, eller der er andet som du skal have købt, kan du overveje at gøre det på nettet, for at spare tid og penge. Når du køber ind på nettet kan du nemt finde det du skal bruge, og slipper for at bruge tid på transport. Og uanset om du mangler nyt sengetøj, lidt nyt køkkenudstyr eller noget helt andet, kan du uden tvivl finde det på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *