Press "Enter" to skip to content

I år kan du roligt roame

I mange år har det været lidt af en frygt for mange rejselystne danskere at komme hjem til en gigantisk ekstraregning på grund af at at deres abonnement ikke har indeholdt roaming i udlandet. Man har hørt mange skræmmeeksempler, hvor det er blevet flere tusinde kroner, selvom folk kun har brugt deres telefon ganske lidt. Der har desuden været en større sag om en unavngiven fynsk borgmester, der præsterede at bruge flere hunderede tusinde kroner på roaming. Dette lyder naturligvis helt vildt, men hvis man kigger på priserne behøver det ikke være tilfældet. Det kunne nemlig godt koste op mod 100 kroner for en megabyte, og da en film på Netflix eksempelvis kræver omkring en gigabyte, løber det hurtigt op.

Dette kan dog nu skrives i datid. Som mange nok er klar over er roamingafgifterne nemlig forsvundet på mobilabonnementer i EU.  Det betyder helt konkret for dig, at du kan bruge din telefon lige så tosset som du vil, når du er på ferie. Så længe det er i et EU land, og du vil ikke komme hjem en til regning på en formue. Det er dog vigtigt for mange at huske, at Tyrkiet IKKE er et EU land, og da det er en af danskernes foretrukne rejsedestinationer.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *