Press "Enter" to skip to content

Disse steder bør du besøge i 2017

Hvis du gerne vil til et eksotisk og varmt sted i 2017, har vi lavet en liste med fem lande, som vil være lige noget for dig. Det er alle fem lande, hvor du kan få udlevet dine drømme om smuk natur, lækre sandstrande og spændende og anderledes kultur. Listen er lavet i samarbejde med rejsebureauet C&C Travel, der udbyder rejser til alle fem lande. De har derfor godt styr på, hvad der sker de forskellige steder. Læs mere her.

  1. Sri Lanka

Sri Lanka er et godt bud på et eksotisk og varmt rejsemål. Øriget er så lille, at du har mulighed for opleve rigtig meget på en 14 dages tur til landet. Det gælder både smuk og anderledes natur, lækre hvide sandstrande og flotte templer og gamle kolonibyer.

  1. Indonesien

Det store ørige Indonesien har en række øer, hvor det er muligt at kombinere en ferie med fokus på natur og kultur med lækre badestrande. Den mest kendte ø er Bali, men mange besøger også øen Komodo, hvor de store komodovaraner lever.

  1. Thailand

Thailand er næsten selvskrevet på en liste over eksotiske og varme rejsemål. Det er et land, der er meget let at rejse i – og meget billigt. Det gør det meget populært blandt alle typer af rejsende. Det er både backpackere, børnefamilier og solsøgere. Landet byder dog også på meget andet end sol og sand. I det nordlige Thailand er det for eksempel muligt at komme ud at vandre i bjergene og opleve samfund, der lever på en langt mere traditionel vis.

  1. Costa Rica

Landet er kendt for sin regnskov og sit rige dyreliv, men der er også meget andet at se her. Langs med kysterne er lækre strande med dejligt varmt vand. Det er et perfekt sted at slutte en god ferie og fordøje de mange oplevelser, du har fået.

  1. Dansk Vestindien

Mange danskere søger mod Dansk Vestindien for at opleve det danske præg, der stadig er at finde i byen. Det er for eksempel i forhold til gode navne og nogle af de gamle huse og forter, der stadig er at se. Som et caribisk ørige har Dansk Vestindien naturligvis nogle lækre strande også.

Lige gyldigt om du rejser sommer eller vinter, er der altså mulighed for at finde et eksotisk og varmt rejsemål i 2017. Hver opmærksom på hvornår der er regntid, der hvor du skal hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *