Press "Enter" to skip to content

Gadgets til ferien

Når du rejser, så er der mange ting, du er nødt til at medbringe. Du skal f.ek.s både have pas, sygesikringsbevis, diverse bookingpapirer og lignende med, når du rejser, uanset om du rejser med fly eller med bil. Der findes dog også en længere række af gadgets, der kan være med til at skabe ekstra komfort på din ferie, hvorfor det også kan være en god idé at medbringe sådanne gadgets. I denne artikel finder du en række gode eksempler på gadgets, der kan være med til at gøre din ferie mere komfortabel eller mere underholdende.

TrackR Bravo

Når du rejser, så skal du have mange ting med. Du vil f.eks. være nødsaget til at medbringe dine nøgler til både bolig, bil osv., hvad end du skal flyve til destinationen eller du derimod skal køre i bil. Hvis du er bange for at miste dine nøgler, når du rejser, så er det naturligvis en oplagt idé at sætte en TrackR Bravo i din nøglering. På den måde har du muligheden for at tracke dine nøgler ved hjælp af din smartphone, hvis det skulle hænde, at de ender med at blive væk. Chippen afgiver desuden også bip, når du har aktiveret den.

Vandtætte etuier

De fleste foretrækker at rejse på badeferie, når du skal på ferie. Det betyder også, at de ofte vil være i nærheden af og i berøring med vand. Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke ender med at ødelægge f.eks. din smartphone, dit digitalkamera eller lignende, så er det selvfølgelig en oplagt idé at investere i en række forskellige vandtætte etuier, som du kan opbevare dine enheder i. På den måde har du mulighed for at mindske risikoen for, at du ender med at ødelægge din smartphone, dit digitalkamera eller lignende, hvilket kan være en god idé på en badeferie.

Vooni Solcelle-oplader

Hvis din rejse går til Sydeuropa, så vil der med garanti være en masse sol. Du kan lige så godt udnytte denne sol ved at investere i og medbringe en Vooni Solcelle-oplader. Den er ikke større end, at den sagtens kan være i din lomme, så derfor er den også nem at have med rundt. Den oplades selv ved hjælp af solens stråler, og når den er fuldt opladet, så vil du kunne bruge den til at oplade en smartphone helt op endda også lidt mere end dét. Det betyder også, at du kan være sikker på, at en Vooni Solcelle-oplader også kan oplade din smartphone.

TanSafe

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der – desværre – er rigtig mange tyverier på strandene i Sydeuropa. Det betyder selvfølgelig også, at du skal sørge for at beskytte dine ejendele godt, når du er ude at rejse. Det kan du f.eks. gøre ved hjælp af en TanSafe, der er et etui til både din pung, din smartphone, dine nøgler og hvad end du ellers ønsker at gemme væk, som ligner en solcreme. Der er selvfølgelig ikke nogen, der har interesse i at stjæle en solcreme, hvorfor det er en ideel måde at forklæde dine forskellige ejendele, så du ikke skal frygte, at de bliver stjålet.

Gadgets kan både være sjove og brugbare

Selvom der kan findes rigtig mange sjove gadgets, der mest af alt blot har en underholdningsfaktor, så er der faktisk også mange af disse gadgets, der reelt set kan vise sig at være meget brugbare. Det kunne være alt lige fra TanSafe, der kan mindske risikoen for at få stjålet dine ejendele til TrackR Bravo, der sikrer dig, at du ikke mister dine nøgler, hvis du har forlagt dem et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *