Press "Enter" to skip to content

Tag med din partner på wellness ophold i Danmark

”Nu er massagen slut,” siger en stemme roligt. Jeg vågner langsomt op, et sted mellem drøm og hverdag. Jeg har ligget i en trance af nydelse og afslapning.

Jeg har fået en afstressende ansigts- og skuldermassage, mens stille meditationsmusik spiller et sted i hjørnet. Kun vægurets tikken minder om en hverdag, jeg for en stund kan ignorere. Farvel kalender, farvel indkøbslister og ikke mindst morgendagens deadline.

Jeg ligger på en briks hos Tilst Wellness lidt uden for Århus med et varmt tæppe over mig. Og er nu ved at få sidste trin af en ansigtsbehandling. Inden vi kom så langt, startede behandleren for en time siden med at analysere min hudtype med en fugtmåler. Meldingen er ikke positiv. Det normale tal skal være over 50 procent. Jeg lander på sølle 38 procent. Der må gøres noget. Efter et dampbad og afrensning med produkter afstemt efter hudtype, bliver huden peelet. Derefter en fugtgivende maske. Og så den afstressende massage i ansigt, på hals og skuldre. Der afsluttes med en ansigtscreme.

Undervejs giver behandleren gode råd om hudpleje. Da vi er færdige, taler resultatet for sig selv. Fugtmåleren står på 68 procent. I en lille time var jeg i gode, trygge hænder. Hvor ofte under man sig selv at ligge og blive forkælet, lytte til meditationsmusik og blot koble af? Når man rent faktisk gør det, kommer man i tanke om, hvor vigtigt det er. Der er et stykke til Tilst fra Århus centrum, men det er turen værd. Lignende oplevelser kan købes på Gaven-til-hende.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *