Press "Enter" to skip to content

Charterferie – Tips til at finde den billigste ferie for hele familien

Der er ingen tvivl om at rejser fylder meget, det er her vi kommer lidt væk fra den hektiske hverdag, det er her vi bruger tid sammen med vores familier, for slappet af og ladet batterierne op.

Men rejserne fylder også meget i vores budgetter, det er dyrt og hvis man er en stor familie som kun kan rejse i sommerferien, så kan det hurtigt blive en rigtig dyr fornøjelse, derfor giver vi dig her nogle tips og råd til at finde endnu billigere charterrejser.

Køb i god tid

I jo bedre tid du bestiller rejsen, jo større er chancen for at du får lige præcis det du ønsker, hvis du har bestemte krav til et lækkert hotel du kender eller andet kan det altså godt svare sig at være ude i god tid.

Så hvis du godt kan lide at have styr på din kalender og spare penge, så bestil i god tid. En anden måde at spare penge på er at gå i den helt anden retning og vente til allersidste sekund med at bestille. Mange rejseselskaber får nemlig afbud i sidste øjeblik på deres rejser og sætter dem dermed til salg for næsten ingen penge, vis du har koldt is i blodet så kan du altså spare rigtig rigtig mange penge.

Rejs uden for skolernes ferier

Skolernes ferier er de absolut dyreste at rejse i, det er uanset om det er vinterferie eller sommerferie. Hvis du har mulighed for det, så kan der være rigtigt mange penge at spare ved at bestille uden for de normale ferier.

Du opnår også en anden fordel, som regel er hotellerne og byerne slet ikke fyldt op på samme måde som når det er i højsæsonen. Der er dermed mere ro på og i skal ikke kæmpe med andre turister om at få den bedste plads ved poolen eller stå i lang kø ved buffeten på hotellet.

All inclusive kan være billigere

En af de typiske fejl som mange begår er at de kigger på priserne hjemmefra og tænker at all inclusive er for dyrt. Sagen er bare den at hvis du skal afsted med en hel familie og i skal ud og finde mad i byen 2-3 gange om dagen så bliver det ofte langt dyrere end hvad all inclusive koster.

Det kan dog være en god ide at læse anmeldelser af hotellet og finde både billeder og kommentarer fra andre som har været der før og læse hvad de syntes om buffeten.

Så selvom All inclusive i øjeblikket kan virke dyrt, så kan der altså spares en del penge ved at spise på hotellet.

Sammenlign priser online

En god ide er at bruge nettet til det som det er bedst til, nemlig at surfe og finde de bedste priser. Der findes mange tjenester online som alle hjælper med at finde gode priser på lige netop det du søger.

Brug det til din fordel og find gode og billige rejser. Vi håber du kunne bruge disse råd og at du finder en god charterrejse for hele din familie, god rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *