Press "Enter" to skip to content

Book Hotel – Sådan spare du penge på overnatningen

Har du netop købt en flybillet til en weekendtur til en storby i europa og mangler du nu kun at finde et billigt hotel som i kan bo og overnatte på? Her giver vi dig nogle gode og praktiske råd til at booke det bedste og billigste hotel.

Rejs uden for højsæsonen

I højsæsonen, altså i skolernes ferie er priserne absurde på mange punkter, hvis du gerne vil gøre din rejse så billig som mulig så kan der altså spares mange penge ved at rejse uden for sæson.

Det samme hotel kan i højsæsonen nemt koste 3 gange så meget som hvis du køber det i slut oktober eller midt november. Og hvis det er til en typisk storbyferie som ofte er i en weekend, så er der ingen grund til at rejse i højsænonen, det eneste du får med dig er flere turister og mere ventetid.

Bestil i sidste øjeblik

Mange hoteller sætter priserne kraftigt ned på værelser i sidste øjeblik som de ikke når at sælge, det kan du udnytte til din fordel og altså søge et værelse i sidste øjeblik.

Der kan være rigtig mange penge at spare og du opnår altså de samme gode som dem der har bestilt måneder i forvejen og betalt kassen for det samme værelse.

Tjek hvad der er inkluderet i prisen

Et rigtig godt tip er altid at læse præcist igennem hvad du får med i prisen, er der morgenmad, frokost, wifi, parkering, badeværelse på værelset eller hvad gælder prisen egentligt over.

Hvis du starter med at definere hvad du forventer, så er det nemmere at finde en god pris, hvis du alligevel vil spise ude i byen hverdag så er der ingen grund til at bestille et hotel med buffet, morgenmad og andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *